3rd Gourmet Exhibition Θεσσαλονίκη
Στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη Γ, στις 6,7 και 8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 3rd Gourmet Exhibition με πληθώρα τυποποιημένων ποιοτικών και εκλεκτών τροφίμων από Έλληνες παραγωγούς. Θα παραστούν περισσότεροι από 80 παραγωγοί & brand names και θα διοργανωθούν 48 διαφορετικές εκδηλώσεις για συμμετοχή των επισκεπτών (σεμινάρια, ομιλίες, γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις προϊόντων, βραβεύσεις κτλ).
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
• Σάββατο 6/4/19, 13:00-21:00
• Κυριακή 7/4/19, 11:00-21:00
• Δευτέρα 8/4/19, 11:00-17:00
Δημοφιλείς ειδήμονες θα παρουσιάσουν σε θεματικές τράπεζες γευσιγνωσίας.
Η κα Ελένη Ψιχούλη θα είναι η οικοδέσποινα της Gourmet Exhibition 2019 και θα είναι στην τράπεζα γευσιγνωσίας ''Χορτοφαγία'' το Σάββατο 7 Απριλίου, στις 16:30 – 18:00.
Κρατήσεις:
Η κα Μαλάμα Μπαναβού και ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου στρώνουν 'το τραπέζι της Λήμνου'' το Σάββατο 7 Απριλίου, 18:30 – 20:00
Κρατήσεις:
Η κα Σταμούλου Ιωάννα στρώνει ένα τραπέζι γευσιγνωσίας με θέμα ''τα γλυκά του τόπου μας'' την Κυριακή 7 Απριλίου , 16:00 – 17:00.
Κρατήσεις:
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link: https://www.gourmetexhibition.com/
Η Foodlaw Consulting διαθέτοντας την κατάλληλη εμπειρία αναλαμβάνει την κατάθεση του φακέλου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την καταχώριση τροφίμων στο μητρώο ΠΟΠ και ΠΓΕ.
Αν είστε παραγωγοί ή μεταποιητές και επιθυμείτε να καταχωρίσετε ως ΠΟΠ ή ως ΠΓΕ κάποιο τρόφιμο ή κάποιο γεωργικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας.
Δείτε επίσης: Έλεγχος ετικέτας για εξαγωγές, μελέτη HACCP, Μελέτη BRC, Μελέτη IFS, Πιστοποίηση Kosher, Άδειες λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος , Συμβουλευτική στη Νομοθεσία τροφίμων