Με τον Ν.4442/2016 ο τρόπος έκδοσης Αδειών Λειτουργίας των καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος γίνεται με γνωστοποίηση της δραστηριότητας στην Αδειοδοτούσα αρχή και έπειτα ελέγχεται για τον αν πληροί τους όρους της πολεοδομικής, υγειονομικής και πυροσβεστικής Νομοθεσίας που ισχύει.
'Ετσι οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές στην τήρηση των όρων λειτουργίας τους.
Η FoodLaw Consulting αναλαμβάνει όλη την πολύπλοκη διαδικασία Αδειοδότησης ώστε να λειτουργήσετε γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις, έχοντας όλες τις διαθέσιμες εγκρίσεις.