Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Καν. 852/2004) κάθε επιχείρηση τροφίμων οφείλει να έχει εκπαιδευμένους χειριστές τροφίμων σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων. Αυτό σημαίνει ότι κάθε υπάλληλος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο οποίος έρχεται σε επαφή με τρόφιμα, ακόμα και τα άτομα που κάνουν τις μεταφορές των τροφίμων, υποχρεούνται να έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια στην Υγιεινή των τροφίμων και να φέρουν την ανάλογη βεβαίωση.
Η Foodlaw Consulting διαθέτει εκπαιδευτές εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΕΦΕΤ για την εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων, στην "Υγιεινή και Ασφάλεια των τροφίμων", και διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με επιμελητήρια και ΚΕΚ στη Θεσσαλονίκη και εκπαιδεύει το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων έγκυρα και αξιόπιστα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ενδεικτικά τα σεμινάριά μας περιλαμβάνουν και αναλύουν θέματα, όπως:
- Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
- Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
- Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
- Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
- Το Εργασιακό Περιβάλλον
- Πρακτικές καθαρισμού
- Νομοθεσία τροφίμων
Απευθυνθείτε σε μας, για να σας ενημερώσουμε για ό,τι περαιτέρω χρειάζεστε.