- Οδηγός υγιεινής No1 για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής.
- Οδηγός υγιεινής No2 για τα αρτοποιεία και τις επιχειρήσεις διακίνησης και διάθεσης άρτου και προϊόντων αρτοποιείας.
- Οδηγός υγιεινής No3 για τις επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού.
- Οδηγός Υγιεινής No4 για την Βαρβάκειο Αγορά.
- Οδηγός Υγιεινής Nο5 για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων.
- Οδηγός υγιεινής No6 για τις αγορές ΚΑΠΑΝΙ (ΒΛΑΛΗ), ΜΟΔΙΑΝΟ και ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ.
- Οδηγός υγιεινής No7 για τις επιχειρήσεις τυποποίησης και εξευγενισμού ελαιολάδου και πυρηνελαίου.
- Οδηγός υγιεινής No8 για τις επιχειρήσεις προϊόντων που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους.
- Οδηγός υγιεινής No9 για τις επιχειρήσεις αποθήκευσης και διανομής τροφίμων σε συνθήκες περιβάλλοντος, ψύξης ή κατάψυξης.
- Οδηγός υγιεινής No10 για τα σχολικά κυλικεία.
- Οδηγός υγιεινής No11 για την Αγορά Ρέντη (Υπο Αξιολόγηση).
- Οδηγός υγιεινής No12 για τις λαϊκές αγορές.
- Οδηγός υγιεινής No13 για τους χώρους τροφίμων των ξενοδοχείων.
- Οδηγός υγιεινής No14 για τα κρεοπωλεία .
- Οδηγός υγιεινής No15 για τις επιχειρήσεις παραγωγής και διάθεσης προϊόντων που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία.
- Οδηγός υγιεινής No16 για τιςεπιχειρήσεις παραγωγής και διάθεσης αναψυκτικών και χυμών. (Υπό εκτύπωση).
- Οδηγός Ορθής Πρακτικής No17 για Αλευροβιομηχανίες.
- Οδηγός υγιεινής No18 για τις Επιχειρήσεις παραγωγής και διάθεσης Αφυδατωμένων Προϊόντων (Υπο Αξιολόγηση).