Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων διεξάγουν έρευνα με στόχο τη βελτίωση του τρόπου που επικοινωνούμε και εξηγούμε τις επιστημονικές αβεβαιότητες που σχετίζονται με την αξιολόγηση της επικινδυνότητας στα τρόφιμα.
Η έρευνα απευθύνεται στο ευρύ κοινό, τους φορείς χάραξης πολιτικής και λήψης αποφάσεων, τις επιχειρήσεις τροφίμων, τα μέσα ενημέρωσης και τους επιστημονικούς αξιολογητές. Για να λάβετε μέρος στην έρευνα σήμερα (διαθέσιμο στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, ρουμανικά και ισπανικά).
Η έρευνα διαρκεί περίπου 10 λεπτά και βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Uncertainty_Survey?surveylanguage=EL Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ
www.efet.gr