Στις 18 - 20 Μαρτίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3/2017 10:00-19:30 / ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3/2017 10.00-19.30 / ΔΕΥΤΕΡΑ 20/3/2017 10.00-19.00
Ποιους αφορά: Οι επισκέπτες της έκθεσης προέρχονται κυρίως από τις ακόλουθες κατηγορίες:
Έλληνες επισκέπτες • Super markets-Mini Markets • Cash & Carry-Discount markets • Xονδρεμπόριο τροφίμων & ποτών • Παραδοσιακά παντοπωλεία • Delicatessen & Gourmet stores • Κρεοπωλεία & Ιχθυοπωλεία • Καταστήματα βιολογικών προϊόντων • Εστιατόρια • Catering • Wine bars • Ξενοδοχεία-Ξενώνες • Καφετέριες-Αναψυκτήρια • Κάβες – Καφεκοπτεία - Ζαχαρώδη • Aρτοζαχαροπλαστεία • Chefs • F&B Managers • Sommelier • Βιομηχανίες Τροφίμων ∆ιεθνείς επισκέπτες & Ηosted Buyers • Αγοραστές Super Market & HyperMarkets • Food and Wine Importers • Wholesalers / Distributors • Foodservers • Delicatessen Stores • Brokers - Agents • Μεγάλα εστιατόρια με Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε http://www.foodexpo.gr/