Η Foodlaw Consulting σας ενημερώνει ότι στις 7 Οκτωβρίου 2024 δημοσιεύτηκε ο Κανονισμός (ΕΕ) 2024/2608 της Επιτροπής, για την τροποποίηση του παραρτήματος II του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1333/2008 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
και του Συμβουλίου όσον αφορά τη χρήση κονιοποιημένης κυτταρίνης [E 460(ii)] και γλυκονο-δ-λακτόνης (E 575) σε προϊόντα φρέσκων μαλακών τυριών για επάλειψη.
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://data.europa.eu/eli/reg/2024/2608/oj
#FoodLaw #food #foodlawConsulting #FOODLAW #foodlawconsulting #foodlaw