Η Foodlaw Consulting σας ενημερώνει ότι στη 1 Ιουλίου 2024 δημοσιεύτηκε ο Κανονισμός 2024/1808 της Επιτροπής, για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΕ) 2023/915
όσον αφορά την ημερομηνία εφαρμογής χαμηλότερων μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για τα σκληρώτια ερυσιβώδους όλυρας και τα αλκαλοειδή ερυσιβώδους όλυρας στα τρόφιμα. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=OJ:L_202401808
#FoodLaw #food #foodlawConsulting #FOODLAW #foodlawconsulting #foodlaw