Η Foodlaw Consulting πραγματοποιεί καθημερινά αναλύσεις τροφίμων, νερού και επιφανειών σε διαπιστευμένο από το Ε.Σ.Υ.Δ εργαστήριο αναλύσεων.
Μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων πχ: Salmonella spp, Staphylococci (coagulase positive), Listeria Monocytogenes και πολλές άλλες, που ποικίλουν ανάλογα με το είδος του τροφίμου.
Χημικές αναλύσεις πχ. έλεγχος υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων σε φρούτα-λαχανικά-ξηρούς καρπούς κτλ, πρόσθετα πχ. συντηρητικά, χρωστικές κτλ
Επίσης πραγματοποιούνται αναλύσεις για τη δημιουργία διαθρεπτικής επισήμανσης (λιπαρά κορεσμένα/μονοακόρεστα/πολυακόρεστα, πρωτεΐνες, εδώδιμες ίνες, υδατάνθρακες, σάκχαρα, αλάτι) και φυσικοχημικές αναλύσεις νερού.
Προσεχώς η Foodlaw Consulting διοργανώνει σεμινάριο για τις απαιτούμενες αναλύσεις τροφίμων και νερού σύμφωνα με τη νομοθεσία. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και υποβάλλετε την αίτηση σας. https://www.foodlaw.gr/seminario-mikrobiologikes-analyseis-trofimwn-neroy
#αναλύσεις τροφίμων # αναλύσεις νερού #αναλύσεις φυτοφαρμάκων #αναλύσεις γλουτένης