Η Foodlaw Consulting σας ενημερώνει ότι στις 23ης Ιουλίου 2020 δημοσιεύτηκε διορθωτικό στον κανονισμό (ΕΕ) 2020/1085 της Επιτροπής, για την τροποποίηση των παραρτημάτων II και V του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 396/2005, που αφορά τα ανώτατα όρια καταλοίπων για τις ουσίες chlorpyrifos και chlorpyrifos-methyl εντός ή πάνω σε μπαχαρικά, ξηρούς καρπούς, λαχανικά, όσπρια, δημητριακά, καφέ, βότανα κτλ.
Πιο συγκεκριμένα τα παραρτήματα II και V του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 396/2005 τροποποιούνται ως εξής: 1) Στο παράρτημα II, οι στήλες για τις ουσίες chlorpyrifos και chlorpyrifos-methyl απαλείφονται. 2) Στο παράρτημα V, προστίθενται στήλες για τις ουσίες chlorpyrifos και chlorpyrifos-methyl:
Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τη νέα νομοθεσία:
Επικοινωνήστε μαζί μας → στο 2310328008 για περισσότερες πληροφορίες.
#Foodlaw