Όρια ουσιών μέσα και επάνω σε τρόφιμα
Στις 10 Ιουλίου 2019 δημοσιεύτηκε ο Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τα ανώτατα όρια καταλοίπων συγκεκριμένων ουσιών, που χρησιμοποιούνται μέσα ή πάνω σε τρόφιμα. Οι ουσίες στις οποίες αναφέρεται ο συγκεκριμένος Κανονισμός είναι: Μεθυλεστέρας του 2,5-διχλωροβενζοϊκού οξέος, μανδιπροπαμίδη και προφοξυδίμη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
Κανονισμός 2019/1176 όρια ουσιών μέσα και επάνω σε τρόφιμα
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε απάντηση σε όλα τα υγειονομικά θέματα!
τηλ.2310328008
#Foodlaw Consulting #Συμβουλευτική στη νομοθεσία τροφίμων