Στις 28-9-2018 δημοσιεύτηκε και άλλη μια τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1333/2008 και του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 231/2012.
Ο κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1333/2008 αφορά τα πρόσθετα των τροφίμων.
Με τον Καν.231/2012 θεσπίστηκαν προδιαγραφές των προσθέτων τροφίμων. Ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1461 αφορά τη χρήση υδροξυπροπυλοκυτταρίνης χαμηλής υποκατάστασης (L-HPC) σε συμπληρώματα διατροφής.
Η Foodlaw Consulting διαθέτει την τεχνική και νομική γνώση και την εμπειρία, για να αναλάβει την υπεύθυνη σύνταξη της ολοκληρωμένης και επικαιροποιημένης επισήμανσης τροφίμων.
Η δημιουργία επιστημονικά και νομικά ορθής και ολοκληρωμένης επισήμανσης αποτελεί για εμάς το καθημερινό αντικείμενο της δουλειάς μας.
Δείτε τη νέα νομοθεσία (2018) που αφορά τα πρόσθετα τροφίμων εδώ:
Δείτε επίσης: Ισχυρισμοί διατροφής και υγείας