''Επισήμανση τροφίμων -Τελευταίες εξελίξεις της νομοθεσίας ''


Σάββατο  22/10/2022, 10.00πμ  Διάρκεια: 4 ώρες

Θεματολογία

  1. Ορισμοί και επεξηγήσεις.
  2. Υποχρεωτικές ενδείξεις.
  3. Αλλεργιογόνες ουσίες.
  4. Προαιρετικές ενδείξεις.
  5. Διατροφική δήλωση (απλή/σύνθετη).
  6. Υποχρεώσεις τροφίμων που διατίθενται χύμα.
  7. Προϋποθέσεις αναγραφής GLUTEN FREE, LACTOSE FREE, VEGAN, BIO κτλ
  8. Τελευταίες εξελίξεις της νομοθεσίας σχετικά με την επισήμανση των τροφίμων.
  9. Καν. 1169/2011 και συμπληρωματικές ειδικές διατάξεις που απαιτούνται για την ορθή επισήμανση των τροφίμων
  10. Κυρώσεις και χαρακτηρισμός τροφίμων με ελλιπή επισήμανση.
  11. Ανακεφαλαίωση
  12. Case study.

 

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Στελέχη Επιχειρήσεων Τροφίμων
  • Επιστήμονες του κλάδου των Τροφίμων (Κτηνιάτρους, Γεωπόνους, Τεχνολόγους Τροφίμων – Ζωικής παραγωγής – Φυτικής παραγωγής, Χημικούς)
  • Φοιτητές (σχολών σχετικών με τον κλάδο των Τροφίμων)

 

ΟΦΕΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 

  • Κατανόηση & Αποσαφήνιση των απαιτήσεων της νομοθεσίας
  • Απόκτηση ικανότητας ελέγχου των παραγόμενων προϊόντων
  • Πρόληψη πιθανών προβλημάτων λόγω λανθασμένης ή ελλιπούς επισήμανσης.
  • Εναρμόνιση επιχειρήσεων με τα νέα δεδομένα & ανάπτυξή τους
  • Σημαντικό επαγγελματικό εφόδιο στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας

 

Χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης

 

" Επισήμανση τροφίμων -Τελευταίες εξελίξεις της νομοθεσίας "

 

από τη Foodlaw Consulting

 


ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

  1. Ιωαννίδου Δήμητρα

Τεχνολόγος Τροφίμων MSc

Επικεφαλής επιθεωρήτρια συστημάτων ISO

Σύμβουλος Επιχειρήσεων Τροφίμων

Εκπαιδεύτρια Μητρώου ΕΦΕΤ

  1. Σίσκος Ηλίας 

Mphil, Τεχνολόγος Τροφίμων

Εκπαιδευτής Μητρώου ΕΦΕΤ

PCQI certified        


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας του zoom. O Τρόπος σύνδεσης θα γίνει με την αποστολή link.

Κόστος συμμετοχής: 75€

Μειωμένο κόστος για φοιτητές: 65 (απαραίτητη η αποστολή του φοιτητικού πάσου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Για την συμμετοχή σας χρειάζεται να γίνει η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης και η κατάθεση του ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

  1. Eurobank 0026.0257.20.0201279988 IBAN GR9202602570000200201279988
  2. Πειραιώς 6077010212281 IBAN GR75 0171 0770 0060 7701 0212 281
  3. Εθνική 878/512081-05 IBAN GR7101108780000087851208105
  4. ALPHA BANK 712.00.2310.035666 IBAN: GR06 0140 7120 7120 0231 0035 666                                                                                                             ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΡ. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

    Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας του zoom.

    O Τρόπος σύνδεσης θα γίνει με την αποστολή link.

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 18/10/2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

     

    Δηλώστε Συμμετοχή

 

 Για εργαζόμενους – ελεύθερους επαγγελματίες – επιστήμονες του χώρου:


Για Φοιτητές:



 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση καλέστε στο τηλ. 2310328008  ή επικοινωνήστε μεσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Επισήμανση τροφίμων


Σεμινάριο

Σύμβουλος ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων

ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Σεμινάριο

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • elliniki-nostimia
  • enkarpw
  • pizza-fan
  • ab-vasilopoulos
  • logo
  • green-pack
  • agrifredda
  • lina
  • papaioanou
  • sofis
  • BAD HABIT LOGO
  • katselis
  • farina casa
  • roumel
  • ps2-removebg-preview
  • hlios
  • FAMIGLIANO
  • kitchen-bar
  • minerva
  • miltos
  • foul-meze
  • umbrellas
  • LOGO
  • seven2seven
  • santo-wines
  • giradiko
  • alexoudi
  • marws
  • kunrol
  • zakoma
  • leontiadh
  • jerrys
  • biscotti
  • meletiadis
  • nestos
  • falafel
  • prassas
  • 4all
  • parfait
  • spoon
  • vinum
  • subito
  • ep
  • habanera
  • galh
  • makedonia
  • argos
  • estrella
  • gyros
  • to-ellhniikon
  • patafritas
  • mebgal
  • molos
  • royal-hotel
  • aferof
  • tsagkas-foods
  • images HELL
  • akritidis
  • talgo
  • mart
  • ouzounoglou
  • xsales
  • dimitrakas
  • tiganies-kai-sxares
  • spitiko
  • taste-hellas
  • kefir
  • KRITIKOS
  • lepetit
  • allotino
  • akadhmia
  • eurosnack
  • LOGO
Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

Κέντρο Συμβούλων Επιχειρήσεων τροφίμων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχαήλ Χουρμούζη 18,
Θεσσαλονίκη 544 53
Τηλ.: 2310328008
Fax. :2310437922